Skriv et testamente, 

som HANDLER OM LIVET

HAR DU TÆNKT OVER DIN SIDSTE GAVE?

HVIS DU TESTAMENTERER TIL SOS BØRNEBYERNE GIVER DU FORÆLDRELØSE OG UDSATTE BØRN EN TRYG OPVÆKST OG EN UDDANNELSE


De fleste af os har på et eller andet tidspunkt tænkt over, hvad der skal ske, når vi ikke er mere. Hvordan vil det gå vores nærmeste? Hvad efterlader vi os af fodspor efter et langt liv?

Hos SOS Børnebyerne ved vi, at noget af det værste, der kan ske for et barn, er at miste sin familie og vokse op alene. Ved at afsætte et beløb til SOS Børnebyerne i dit testamente kan du være med til at give børn, der har mistet deres forældres omsorg, nyt håb for fremtiden. I SOS Børnebyerne arbejder vi for at give forældreløse og udsatte børn et trygt hjem, en kærlig familie og en uddannelse, så de kan klare sig selv som voksne.


SOS Børnebyerne og DinArv har indgået et samarbejde, der gør det muligt at oprette et gratis testamente, når du donerer arv til SOS Børnebyerne.


Doner penge og spar boafgift til dine arvinger

Det er muligt at spare dine arvinger for boafgift, samtidig med, at du donerer penge til SOS Børnebyerne.

Alle arvinger, pånær dine børn og sambo/ægtefælle, kan spare boafgift på op til 6 % af den arv, som de modtager fra dig. Samtidig med, at dine arvinger modtager mere arv, vil SOS Børnebyerne modtage en donation fra dig.

Både dine arvinger og SOS Børnebyerne får altså noget ud af dette.Du kan læse mere om hvordan man minimerer arveafgift her

EN GAVE FOR LIVET

SOS børnebyerne giver forældreløse og udsatte børn, hvis forældre ikke selv kan tage sig af dem, et nyt hjem i en SOS-familie. Her får børnene en fast base, hvor de føler sig hjemme og altid er velkomne. Som i de fleste familier holder børnene kontakten med deres SOS-mor og SOS-søskende hele livet. Der findes over 5.000 SOS-mødre, som har viet deres liv til at drage omsorg for forældreløse og udsatte børn i over 500 børnebyer over hele verden.

I OVER 60 ÅR HAR SOS BØRNEBYERNE ARBEJDET MED AT FORBEDRE FORÆLDRELØSE OG UDSATTE BØRNS LIV. ALLE BØRN HAR RET TIL BESKYTTELSE, OMSORG OG UDDANNELSE.

Ved du, hvem der arver dig?

SOS Børnebyerne og arv - hvordan?

Advokat eller ej - du bestemmer

Fuldt juridisk gyldigt

Et testamente på DinArv er jurisk gyldigt på niveau med et testamente udarbejdet hos en advokat. Uanset hvem der har udarbejdet testamentet, skal det underskrives hos notaren eller foran vitterlighedsvidner. 


Testamente med eller uden advokat?

Hos DinArv kan du udarbejde testamente online, hvorefter du får testamentet tilsendt pr. e-mail. Hvis du efterfølgende ønsker at tale med en advokat, så har du mulighed for at kontakte vores advokat. Valget er dit.


START DIT TESTAMENTE HER

DinArv ApS - CVR: 36713356 - Ben Webstersvej 112, st th - 2450 København SV 

info@dinarv.dk - tlf: 51 91 60 90