Red Orangutangen i dit testamente

En arv der står i tusind år


Borneos regnskove har stået længere tid, end der har været mennesker på jorden. Gennem tusindvis af generationer har naturen på Borneo udviklet sig til at være helt unik. Men skovene fældes og dyrene jages. Den karismatiske orangutang er i dag udryddelsestruet og sammen med den tusindvis af andre unikke arter.


Du kan være med til at sikre, at fremtidige generationer også kan leve i en verden med orangutanger og andre arter som Borneos regnskov er hjem for. Red Orangutangen arbejder for bevarelsen af orangutangen og Borneos regnskov. 


Din arv kan være med til at sikre, at orangutanger, der er kommet i klemme i mødet med mennesker, får en ny start på livet gennem vores rehabiliteringsproces og genudsættelsesprogram. Eller du kan hjælpe til at sikre, at orangutangerne også i fremtiden vil have vild regnskov ved at betænke vores arbejde for skovbevarelse og genskovning på Borneo.


Red Orangutangen har indgået samarbejde med Din Arv for at gøre det nemmere for de, der ønsker at betænke orangutangerne i deres testamente.

Doner penge og spar boafgift til dine arvinger

Det er muligt at spare dine arvinger for boafgift, samtidig med, at du donerer penge til Red Orangutangen.

Alle arvinger, pånær dine børn og sambo/ægtefælle, kan spare boafgift på op til 6 % af den arv, som de modtager fra dig. Samtidig med, at dine arvinger modtager mere arv, vil Red Orangutangen modtage en donation fra dig.

Både dine arvinger og Red Orangutangen får altså noget ud af dette.


Du kan læse mere om hvordan man minimerer arveafgift her

Red Orangutangen

Red Orangutangen er en dansk organisation, der arbejder for at bevare den udryddelsestruede orangutang og dens hjem i Borneos regnskov. For snart 20 år siden blev vores orangutangcenter Nyaru Menteng stiftet på Borneo. Siden da er tusindvis af forældreløse og hjemløse orangutanger blevet reddet og hjulpet.


Enhver er vigtig

De sidste 100 år er op mod 90 % af orangutangerne forsvundet fra naturen. Hver eneste orangutang er vigtig. Derfor redder vi nødstedte orangutanger og behandler dem på vores center. Ofte modtager vi dem, når de er helt små og hjælpeløse. I naturen vil en orangutang være hos sin mor i de første 6-8 leveår. På centeret modtager ungerne derfor masser af omsorg og oplæres, så de med årene vil blive klar til genudsætning i regnskoven.

Ved du hvem der arver dig?

Red Orangutangen og arv - hvordan?

Advokat eller ej - du bestemmer

Fuldt juridisk gyldigt

Et testamente på DinArv er jurisk gyldigt på niveau med et testamente udarbejdet hos en advokat. Uanset hvem der har udarbejdet testamentet, skal det underskrives hos notaren eller foran vitterlighedsvidner. 


Testamente med eller uden advokat?

Hos DinArv kan du udarbejde testamente online, hvorefter du får testamentet tilsendt pr. e-mail. Hvis du efterfølgende ønsker at tale med en advokat, så har du mulighed for at kontakte vores advokat. Valget er dit.


START DIT TESTAMENTE HER

Godkendt af advokater

DinArv ApS - CVR: 36713356 - Ben Webstersvej 112, st th - 2450 København SV 

info@dinarv.dk - tlf: 51 91 60 90

TESTAMENTE GYLDIGHED