Giv et barn blyanten i hånden når du skriver dit testamente

Dit sidste ønske – Et barns første håb


Vil du huskes, skal du plante et frø, der kan spire og gøre en forskel i fremtiden. En måde at plante sådan et frø på er ved at give en del af din arv til uddannelse i verdens fattigste lande via Oxfam IBIS. Så bliver din arv ikke en slutning, men en ny start, der viser dine efterladte og andre, hvilke værdier du lagde vægt på i livet. 


Hver dag sørger Oxfam IBIS for, at tusindvis af børn i Afrika og Latinamerika får en god uddannelse. Det er en hjælp, som virker her og nu, men som samtidig skaber resultater på den lange bane. Uddannelse er den bedste vej til, at mennesker kan bryde ud af fattigdom og skabe deres egen fremtid. Den gave kan du give dem. 


Din hjælp støtter også demokrati og rettigheder samt kampen mod børnearbejde. Børnene skal kunne vokse op i et samfund, hvor de kan bruge deres uddannelse til at skabe en bedre fremtid.


Oxfam IBIS har lavet et samarbejde med Dinarv, der gør det nemt at donere arv gennem testamenter. Nedenfor kan du læse mere om hvordan du kan oprette et testamente og støtte Oxfam IBIS.

UDDANNELSE KAN IKKE VENTE

I Oxfam IBIS arbejder vi for, at alle børn, unge, kvinder og mænd skal have lige adgang til en god uddannelse. Alle forældre i hele verden ønsker, at deres børn skal få et godt liv. Det baner uddannelse vejen for.


En god uddannelse er en menneskeret. Skolen er også vejen til et arbejde, så du kan tjene penge og forsørge dig selv og din familie. Din skolegang former dig, hvad enten du bliver undervist i et klasselokale i Danmark eller i et bart lokale med stampet jordgulv i Afrika. 


Oxfam IBIS mener at en god uddannelse skaber tryghed, stabilitet og muligheder både for den enkelte og for samfundet. Sammen kan vi gøre folk til medborgere og hele mennesker.

Foto: William Vest-Lillesø

Ved du hvem der arver dig?

Oxfam IBIS og arv - hvordan?

Advokat eller ej - du bestemmer

Fuldt juridisk gyldigt

Et testamente på DinArv er jurisk gyldigt på niveau med et testamente udarbejdet hos en advokat. Uanset hvem der har udarbejdet testamentet, skal det underskrives hos notaren eller foran vitterlighedsvidner. 


Testamente med eller uden advokat?

Hos DinArv kan du udarbejde testamente online, hvorefter du får testamentet tilsendt pr. e-mail. Hvis du efterfølgende ønsker at tale med en advokat, så har du mulighed for at kontakte vores advokat. Valget er dit.


START DIT TESTAMENTE HER

Godkendt af advokater

DinArv ApS - CVR: 36713356 - Ben Webstersvej 112, st th - 2450 København SV 

info@dinarv.dk - tlf: 51 91 60 90

TESTAMENTE GYLDIGHED