Giv en hånd til nyresyge i dit testamente

Det er aldrig for tidligt at skrive testamente – men det kan nemt blive for sent

Mere end 30 milliarder kr. havner hvert år i forkerte lommer, fordi de fleste danskere ikke får skrevet et testamente. Det er ærgerligt for dine efterkommere – og det er ærgerligt for Nyreforeningen, som du kan tilgodese uden at det koster dine arvinger en krone. 


Læs mere om hvordan du minimerer arveafgiften her: Minimer arveafgift.  


Opret i ro og mag dit testamente her på dinarv.dk

Det koster kun 650 kr. at oprette et testamente. Det er enkelt og lige til at oprette online. Når testamentet er oprettet, skal testamentet skrives under foran en notar eller to vitterlighedsvidner. 


Nyreforeningen anbefaler, at du får en notar til at underskrive testamentet. Så er du sikker på, at testamentet dukker op, når du en dag går bort. Hvis du betænker Nyreforeningen er du med til at give håb for nyrepatienter, der venter på en diagnose, en behandling eller på at blive reddet af ny forskning. 

Lavere afgift til staten – mere til dine arvinger 

Hvis du betænker Nyreforeningen i dit testamente, kan du samtidig stille dine arvinger bedre. Nyreforeningen er en humanitær organisation og derfor fritaget for at betale arveafgift til staten. Ved at indsætte Nyreforeningen som arving og bestemme, at Nyreforeningen betaler arveafgiften, kan du minimere afgiften til staten. Der bliver på den måde mere til dine arvinger. Du kan desuden være sikker på, at hele beløbet til Nyreforeningen går ubeskåret til arbejdet for nyresyge, pårørende og donorer.


Læs mere om hvordan man minimerer arveafgift her.

Nyrepatienter takker dig

Nyreforeningen takker for store som små bidrag 


Overvejer du at betænke Nyreforeningen, bestemmer du selv, hvor meget du vil give. 


Du kan f.eks. testamentere et bestemt beløb eller en fast procentdel af din formue. 


Uanset størrelse er arv et vigtigt bidrag til foreningens arbejde.

Din arv kan sikre bedre forebyggelse af nyresygdom

Ca. 10 % af danskerne har nedsat nyrefunktion, men mange ved det ikke. Derfor kan livet som nyresyg få en barsk start med akut dialysebehandling, hvor en maskine renser blodet.


Nyreforeningen kæmper for oplysning, tidlig opsporing og forebyggelse af nyresygdom. Vi støtter desuden forskning på nyreområdet. Overvejer du at betænke Nyreforeningen, bestemmer du selv, hvor meget du vil give. Du kan f.eks. testamentere et bestemt beløb eller en fast procentdel af din formue. Uanset størrelse er arv et vigtigt bidrag til foreningens arbejde.

Ved du hvem der arver dig?

Nyreforeningen og arv - hvordan?

Advokat eller ej - du bestemmer

Fuldt juridisk gyldigt

Et testamente på DinArv er jurisk gyldigt på niveau med et testamente udarbejdet hos en advokat. Uanset hvem der har udarbejdet testamentet, skal det underskrives hos notaren eller foran vitterlighedsvidner. 


Testamente med eller uden advokat?

Hos DinArv kan du udarbejde testamente online, hvorefter du får testamentet tilsendt pr. e-mail. Hvis du efterfølgende ønsker at tale med en advokat, så har du mulighed for at kontakte vores advokat. Valget er dit.


START DIT TESTAMENTE HER

Godkendt af advokater

DinArv ApS - CVR: 36713356 - Ben Webstersvej 112, st th - 2450 København SV 

info@dinarv.dk - tlf: 51 91 60 90

TESTAMENTE GYLDIGHED