Støt Menighedsfakultetet

i dit testamente

HAR DU TÆNKT OVER DIN SIDSTE GAVE? 


HVIS DU TESTAMENTERER TIL MENIGHEDSFAKULTETET GIVER DU DINE BØRN OG BØRNEBØRN SAMT DEN OPVOKSENDE GENERATION MULIGHED FOR AT HØRE EVANGELIET OM JESUS


De fleste af os har på et eller andet tidspunkt tænkt over, hvad der skal ske, når vi ikke er mere. Hvordan vil det gå vore nærmeste? Hvad efterlader vi os af fodspor efter et langt liv?

Menighedsfakultetet ønsker at efterleve Jesu missionsbefaling ved at uddanne teologer, som kan blive kommende præster og ledere inden for kirke og mission. Ved at afsætte et beløb til Menighedsfakultetet i dit testamente er du med til at sikre, at kommende generationer hører evangeliet om Jesus og kan få del i det evige liv, som Gud ønsker at give ethvert menneske. Vi tilbyder en praksisnær akademisk bacheloruddannelse i teologi på kirkens trosgrundlag, hvor det faglige, det åndelige og det menneskelige går hånd i hånd. 

Derudover ønsker vi sammen med vore samarbejdspartnere på TORVET i Aarhus at være et ressourcecenter for kirke og mission. Læs mere på www.teologi.dk eller kontakt os på tlf. 8616 6300.


Menighedsfakultetet og DinArv har indgået et samarbejde, der gør det muligt at oprette et gratis testamente, når du donerer arv til Menighedsfakultetet.

Doner penge og spar boafgift til dine arvinger

Det er muligt at spare dine arvinger for boafgift, samtidig med, at du donerer penge til Menighedsfakultetet.

Alle arvinger, pånær dine børn og sambo/ægtefælle, kan spare boafgift på op til 6 % af den arv, som de modtager fra dig. Samtidig med, at dine arvinger modtager mere arv, vil Menighedsfakultetet modtage en donation fra dig.

Både dine arvinger og Menighedsfakultetet får altså noget ud af dette.


Du kan læse mere om hvordan man minimerer arveafgift her

OM MENIGHEDSFAKULTETET

Menighedsfakultetet brænder for at uddanne præster og ledere, der kan bibringe kirken Ånd og liv.


Kirkens ledere spiller en nøglerolle for kirkens liv og vækst, og menighedens tro formes af præstens forkyndelse. Menighedsfakultetet vil derfor uddanne en kommende generation af teologer med tillid til Bibelen, fortrolighed med det åndelige liv, erfaring med at forkynde evangeliet og med ønske om at lede menigheden Guds vej.

Ved du hvem der arver dig?

Menighedsfakultetet og arv - hvordan?

Advokat eller ej - du bestemmer

Fuldt juridisk gyldigt

Et testamente på DinArv er jurisk gyldigt på niveau med et testamente udarbejdet hos en advokat. Uanset hvem der har udarbejdet testamentet, skal det underskrives hos notaren eller foran vitterlighedsvidner. 


Testamente med eller uden advokat?

Hos DinArv kan du udarbejde testamente online, hvorefter du får testamentet tilsendt pr. e-mail. Hvis du efterfølgende ønsker at tale med en advokat, så har du mulighed for at kontakte vores advokat. Valget er dit.


START DIT TESTAMENTE HER

Godkendt af advokater

DinArv ApS - CVR: 36713356 - Ben Webstersvej 112, st th - 2450 København SV 

info@dinarv.dk - tlf: 51 91 60 90

TESTAMENTE GYLDIGHED