Skriv et testamente, 

som HANDLER OM LIVET

HAR DU TÆNKT OVER DIN SIDSTE GAVE?

Hvis du testamenterer til LANDSFORENINGEN MOD SPISEFORSTYRRELSER OG SELVSKADE, så hjælper du andre.


De fleste af os har på et eller andet tidspunkt tænkt over, hvad der skal ske, når vi ikke er mere. Hvordan vil det gå vores nærmeste? Hvad efterlader vi os af fodspor efter et langt liv?


Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade arbejder både for mennesker berørt af en spiseforstyrrelse eller selvskade og for deres pårørende.


Hjælpe andre ved at donere arv til os. Det tager kort tid at oprette et testamente, og det har utrolig stor betydning for andre.

Doner penge og spar boafgift til dine arvinger

Det er muligt at spare dine arvinger for boafgift, samtidig med, at du donerer penge til LMS.

Alle arvinger, pånær dine børn og sambo/ægtefælle, kan spare boafgift på op til 6 % af den arv, som de modtager fra dig. Samtidig med, at dine arvinger modtager mere arv, vil LMS modtage en donation fra dig.

Både dine arvinger og LMS får altså noget ud af dette.Du kan læse mere om hvordan man minimerer arveafgift her

EN GAVE FOR LIVET

Hjælp os med at hjælpe

Omkring 75.000 danskere lider af en spiseforstyrrelse og mindst lige så mange skader sig selv. 


Når en person lider af en spiseforstyrrelse eller selvskade, så ender hele familien ofte med at blive involveret. De pårørende føler ofte en stor afmagt overfor sygdommen, situationen og deres børn eller børnebørn, da det kan være svært at forstå en sådan sygdom. 


Derfor hjælper LMS både de ramte og deres pårørende, og vi hjælper rigtig mange. På årsplan er LMS i kontakt med ca. 6.500 personer i vores rådgivning mens der er færre end 400, som får behandling i det offentlige system.

Ved du, hvem der arver dig?

LMS og arv - hvordan?

Jurist eller ej - du bestemmer

Fuldt juridisk gyldigt

Et testamente på DinArv er jurisk gyldigt på niveau med et testamente udarbejdet hos en jurist. Uanset hvem der har udarbejdet testamentet, skal det underskrives hos notaren eller foran vitterlighedsvidner. 


Testamente med eller uden jurist?

Hos DinArv kan du udarbejde testamente online, hvorefter du får testamentet tilsendt pr. e-mail. Hvis du efterfølgende ønsker at tale med en jurist, så har du mulighed for at kontakte vores jurist. Valget er dit.


START DIT TESTAMENTE HER

DinArv ApS - CVR: 36713356 - Ben Webstersvej 112, st th - 2450 København SV 

info@dinarv.dk - tlf: 51 91 60 90