Giv dit livs gave til  KFUM og KFUK

KFUM og KFUK i Danmark er fritaget for at betale afgift til staten ved modtagelse af arv. Det betyder, at det arvebeløb, du betænker KFUM og KFUK i Danmark med, vil gå ubeskåret til organisationens arbejde. 


KFUM og KFUK arbejder for, at skabe aktiviteter og fællesskaber, hvor børn og unge møder den kristne tro og dens relevans for deres liv. Vi brænder for at give kristendommen et nutidigt udtryk, så børn og unge oplever, at troen kan bruges i deres liv. Vi tilbyder børn og unge aktiviteter lokalt, lejre og festivaler over hele landet og et globalt fællesskab gennem YMCA og YWCA. 


Der er ikke blevet mindre brug for, at de værdier, som kristendommen står for, slår bedre igennem – og at børn og unge får et godt grundlag at bygge deres liv på, i tillid til Gud og i fællesskab med hinanden. Det kan alle, der støtter KFUM og KFUK, være med til at sikre.


Når du skriver testamente, bestemmer du selv, hvem der skal arve dig. Du tænker naturligvis først og fremmest på dine kære. Derudover kan du vælge, at lade en del af arven gå videre til KFUM og KFUK og dermed være med til at sikre, at fremtidige generationer også møder det kristne evangelium på levende og vedkommende måder.

Opretter man ikke et testamente, vil værdierne blive fordelt efter arvelovens regler, som fastsætter, at den nærmeste familie arver. Har man ingen arvinger og ikke skrevet testamente, tilfalder alle efterladte værdier staten.


Der er præcise krav til udformning af testamenter, som man skal overholde for at sikre testamentets gyldighed. Blandt andet derfor er det en god ide at få professionel hjælp.


Vi har indgået et samarbejde med DinArv, der gør det muligt at oprette et gratis testamente. 


Doner penge og spar boafgift til dine arvinger

Det er muligt at spare dine arvinger for boafgift, samtidig med, at du donerer penge til KFUM og KFUK.

Alle arvinger, pånær dine børn og sambo/ægtefælle, kan spare boafgift på op til 6 % af den arv, som de modtager fra dig. Samtidig med, at dine arvinger modtager mere arv, vil KFUM og KFUK modtage en donation fra dig.

Både dine arvinger og KFUM og KFUK får altså noget ud af dette.Du kan læse mere om hvordan man minimerer arveafgift her

Støtte til KFUM og KFUK

”KFUM og KFUK har betydet så uendeligt meget for Edel og mig i næsten hele vores liv, at det var en kær opgave for os at føje KFUM og KFUK ind i testamentet på et tidligt tidspunkt efter de nære personer, vi var tilknyttet – og følte et særligt ansvar for. Jeg er næsten sikker på, at mange, som vil tage sig tid til at se tilbage, vil opleve, hvor meget af det allervigtigste, vi har fået givet her i livet, vi skylder Gud tak for – også i handling! Måtte den arv, vi fik, også bære den frugt, at den nye slægt får budskabet at høre – og omsorgen at mærke – at mange testamenter i tide må få KFUM og KFUK indskrevet med en god andel!”


Helge Larsen, Esbjerg


Ved du hvem der arver dig?

KFUM og KFUK og arv - hvordan?

Advokat eller ej - du bestemmer

Fuldt juridisk gyldigt

Et testamente på DinArv er jurisk gyldigt på niveau med et testamente udarbejdet hos en advokat. Uanset hvem der har udarbejdet testamentet, skal det underskrives hos notaren eller foran vitterlighedsvidner. 


Testamente med eller uden advokat?

Hos DinArv kan du udarbejde testamente online, hvorefter du får testamentet tilsendt pr. e-mail. Hvis du efterfølgende ønsker at tale med en advokat, så har du mulighed for at kontakte vores advokat. Valget er dit.


START DIT TESTAMENTE HER

Godkendt af advokater

DinArv ApS - CVR: 36713356 - Ben Webstersvej 112, st th - 2450 København SV 

info@dinarv.dk - tlf: 51 91 60 90

TESTAMENTE GYLDIGHED