Jurist til testamente?

Leder du efter en jurist til dit testamente? Hos DinArv kan du oprette et testamente til 650 kr. og selv bestemme, om du ønsker en jurist til testamentet.

Testamente - Hvordan gør jeg?


Du svarer på 10-12 spørgsmål online.

Testamentet sendes straks pr. e-mail.

Du skriver testamentet under.

Ønsker du at oprette et testamente med en jurist hos DinArv, så oprettes testamentet først online, hvorefter du sender testamentet til juristen, der vil læse det igennem og indgå i dialog med dig.

DinArv Advokat Testamente
Du bestemmer selv om du ønsker en jurist til testamentet eller ej. Vi har oprettet en særlig fordelagtig pris for vores kunder, hvis du ønsker at gøre brug af en jurist til testamentet 

Vidste du: Brug af advokater til testamenter koster normalt tusindevis af kr. Du kan i stedet oprette dit testamente online.

Skal der advokat til testamentet?

Vi har mange kunder, som spørger os, om det virkelig er muligt at oprette et testamente helt uden brug af advokater. Til det svarer vi altid ja!

Hos DinArv har vi udarbejdet juridisk teknologi online, der gør det muligt at oprette et testamente uden brug af advokat, hvis dette ønskes.

Hvordan oprettes et testamente uden advokat?

Hos DinArv vil du blive stillet ca. 10-12 spørgsmål afhængigt af, hvordan dine arveforhold ser ud. Når du er færdig med at besvare spørgsmålene, så har du både valgt dine arvinger, fordelt din arv, og bestemt hvordan dine arvinger skal modtage din arv.

Til sidst kan du se dine valg i forbindelse med oprettelse af dit testamente. Hvis du ønsker at bestille testamentet, kan du bestille det for kun 650 kr. Til sammenligning koster det normalt mange tusinde kr. at oprette testamente hos en advokat.

Testamentet sendes med det samme til din e-mailadresse, hvorefter du skal printe testamentet ud og skrive det under. Herefter har du et juridisk gyldigt testamente.

Testamente med eller uden jurist – valget er dit

Vi anbefaler altid, at du starter med at oprette et testamente online. På denne måde bliver du fortrolig med de forskellige muligheder, der er i forbindelse med oprettelse af testamenter.

Hvis du ikke ønsker at bestille dit testamente, så er det helt i orden med os. Vi tager ikke honorar, hvis du beslutter ikke at bestille dit testamente.

Du kan begynde på dit testamenteher

De fleste vælger at oprette hele deres testamente online uden at kontakte vores samarbejdende jurist. Vi synes dog, at alle skal have mulighed for at have adgang til en jurist til testamentet. Vi har derfor indgået en særlig fordelagtigt samarbejdsaftale for vores kunder, så de kan benytte en jurist til testamentet.

Hvis du ønsker at benytte vores samarbejdspartner, kan du kontakte ham direkte for at aftale nærmere. DinArv har ikke noget økonomisk incitament i denne samarbejdsaftale, og honoraret til juristen afregnes direkte mellem dig og juristen.

Du kan sikre dine arvinger på 30 minutter ved at oprette et testamente