Lav et testamente til børn i Danmark

Din arv hjælper børn ind i fællesskabet


Mobning, ensomhed og lavt selvværd sætter dybe spor i et barns liv. På Julemærkehjemmene kommer børn, for hvem hverdagen er lig med ondt i maven. Det er børn, som er uden for fælleskabet, og som aldrig har prøvet at have en ven. 


Sådan skal et børneliv ikke være, og på Julemærkehjemmene får børnene hjælp. Vi ser ressourcerne i hvert enkelt barn, og langsomt, men sikkert, bygger vi barnets tro på sig selv op igen. Vi lærer barnet at begå i sociale relationer, så de bliver en del af det fællesskab, intet barn skal undvære.


Lige nu venter flere hundrede børn på at få hjælp på et Julemærkehjem. Hjælp til en bedre fremtid – til et bedre liv. En gave fra dig betyder, at et barn får smilet tilbage. Et smil, der varmer helt ind i hjertet.


Julemærkehjemmene er helt afhængige af indsamlede midler, vi modtager kun 5 % i offentlig tilskud.


VIDEO: Se Malte selv fortælle om at være barn på Julemærkehjem.

Doner penge og spar boafgift til dine arvinger

Det er muligt at spare dine arvinger for boafgift, samtidig med, at du donerer penge til Julemærkefonden.

Alle arvinger, pånær dine børn og sambo/ægtefælle, kan spare boafgift på op til 6 % af den arv, som de modtager fra dig. Samtidig med, at dine arvinger modtager mere arv, vil Julemærkefonden modtage en donation fra dig.

Både dine arvinger og Julemærkefonden får altså noget ud af dette.


Du kan læse mere om hvordan man minimerer arveafgift her

Vi gør en forskel – og har gjort det i over 100 år


Det første Julemærkehjem åbnede i 1912, og siden da har Julemærkehjemmene hjulpet 75.000 udsatte børn i Danmark. Børnenes problemer har naturligvis ændret sig gennem tiden, og vores hjælpearbejde er fulgt med. 


I dag har vi fire Julemærkehjem i Danmark: I Kollund, Hobro, Skælskør og Ølsted. Her får 750 børn hvert år hjælp til et bedre liv. 


Men en ting har ikke ændret sig siden 1912. Julemærkehjemmene drives fortsat hovedsagligt for indsamlede midler, og vores evne til at hjælpe børnene, er helt afhængig af gaver og donationer fra private.   

Ved du hvem der arver dig?

Julemærkefonden og arv - hvordan?

Advokat eller ej - du bestemmer

Fuldt juridisk gyldigt

Et testamente på DinArv er jurisk gyldigt på niveau med et testamente udarbejdet hos en advokat. Uanset hvem der har udarbejdet testamentet, skal det underskrives hos notaren eller foran vitterlighedsvidner. 


Testamente med eller uden advokat?

Hos DinArv kan du udarbejde testamente online, hvorefter du får testamentet tilsendt pr. e-mail. Hvis du efterfølgende ønsker at tale med en advokat, så har du mulighed for at kontakte vores advokat. Valget er dit.


START DIT TESTAMENTE HER

DinArv ApS - CVR: 36713356 - Ben Webstersvej 112, st th - 2450 København SV 

info@dinarv.dk - tlf: 51 91 60 90

TESTAMENTE GYLDIGHED