Opret et gratis testamente, når du donerer arv til Indre Mission.

Livet er en gave - giv det videre


Vi tror på livets gave og på, at døden ikke er det sidste. Dette håb har Indre Mission forkyndt fra generation til generation. Ved at lade Indre Mission arve efter dig, er du med til at række dette håb videre. Din arv bliver en gave med evighedsværdi.


De testamentariske gaver dækker i dag udgifterne til ca. 15 ansatte i Indre Mission. Når Gud kalder dig ud af livets tjeneste, så kan din arv sikre, at disse medarbejdere kan fortsætte den vigtigste opgave i livet: at forkynde evangeliet om håb og evigt liv for børn og voksne. 


I samarbejde med DinArv.dk gør vi det let for dig at give gaven videre.

 

Doner penge og spar boafgift til dine arvinger

Det er muligt at spare dine arvinger for boafgift, samtidig med, at du donerer penge til Indre Mission.

Alle arvinger, pånær dine børn og sambo/ægtefælle, kan spare boafgift på op til 6 % af den arv, som de modtager fra dig. Samtidig med, at dine arvinger modtager mere arv, vil Indre Mission modtage en donation fra dig.

Både dine arvinger og Indre Mission får altså noget ud af dette.


Du kan læse mere om hvordan man minimerer arveafgift her

OM INDRE MISSION

Kirkelig Forening for den Indre Mission i Danmark stiftes den 13. september 1861 på Sjælland i Stenlille af præster og lægfolk. I lovene udtrykkes det fælles formål: på evangelisk-luthersk grund og så vidt muligt i forbindelse med folkekirkens præster at virke til troslivets vækkelse og de troendes sammenslutning i de helliges samfund.


Det fornemmes tydeligt, at der er tale om gamle formuleringer; men som definition på grundlag og målsætning står de gamle ord fortsat ved magt.


Indre Mission er en folkekirkelig missionsbevægelse. Vi mener, at evangelisk luthersk kristendom er sund kristendom. Derfor har forkyndelsen og arbejdet i Indre Mission Bibelen og den evangelisk lutherske lære som grundlag.

Ved du hvem der arver dig?

Indre Mission og arv - hvordan?

Advokat eller ej - du bestemmer

Fuldt juridisk gyldigt

Et testamente på DinArv er jurisk gyldigt på niveau med et testamente udarbejdet hos en advokat. Uanset hvem der har udarbejdet testamentet, skal det underskrives hos notaren eller foran vitterlighedsvidner. 


Testamente med eller uden advokat?

Hos DinArv kan du udarbejde testamente online, hvorefter du får testamentet tilsendt pr. e-mail. Hvis du efterfølgende ønsker at tale med en advokat, så har du mulighed for at kontakte vores advokat. Valget er dit.


START DIT TESTAMENTE HER

Godkendt af advokater

DinArv ApS - CVR: 36713356 - Ben Webstersvej 112, st th - 2450 København SV 

info@dinarv.dk - tlf: 51 91 60 90

TESTAMENTE GYLDIGHED