Støt Fugleværnsfonden

i dit testamente

EN SÆRLIG GAVE TIL NATUR OG FUGLE  


I Fugleværnsfonden arbejder vi for at også kommende generationer oplever glæden ved de vilde fugle og den uberørte natur. Fugleværnfondens fornemmeste opgave er at beskytte og fremme levevilkår for fugle og for den natur, de er så afhængige af. Dels i allerede erhvervede naturområder, dels ved køb af nye. En testamentarisk gave til Fugleværnsfonden er derfor en gave til naturen. For fugle, for folk og for fremtiden.


Fugleværnsfonden og DinArv har indgået et samarbejde, der gør det muligt at oprette et testamente til kr. 650,- når du donerer til Fugleværnsfonden. 

Doner penge og spar boafgift til dine arvinger

Det er muligt at spare dine arvinger for boafgift, samtidig med, at du donerer penge til Fugleværnsfonden.

Alle arvinger, pånær dine børn og sambo/ægtefælle, kan spare boafgift på op til 6 % af den arv, som de modtager fra dig. Samtidig med, at dine arvinger modtager mere arv, vil Fugleværnsfonden modtage en donation fra dig.

Både dine arvinger og Fugleværnsfonden får altså noget ud af dette.


Du kan læse mere om hvordan man minimerer arveafgift her

’DU KAN IKKE REDDE HELE VERDEN, MEN DU KAN GODT VÆRNE OM EN LILLE FLIG AF DEN’

Fugleværnsfonden ejer og forvalter i dag 21 naturreservater på i alt knapt 1000 ha. Det er 21 fristeder, hvor vi plejer, beskytter og genopretter naturen med det formål at sikre så høj kvalitet som muligt. Det er også åndehuller for de mange besøgende der gæster os hvert år. 


Vores virke har imidlertid kun været muligt takket være generøs økonomisk hjælp fra fugle- og naturelskere, blandt andet i form af testamentariske gaver. Disse testamentariske gaver – store som små – er en helt uundværlig støtte til vort fortsatte arbejde med at skabe en bæredygtig og mangfoldig natur. 


Læs mere på www.fuglevaernsfonden.dk eller ring til vores sekretariat på 3328 3839. 


Ved du hvem der arver dig?

Fugleværnsfonden og arv - hvordan?

Advokat eller ej - du bestemmer

Fuldt juridisk gyldigt

Et testamente på DinArv er jurisk gyldigt på niveau med et testamente udarbejdet hos en advokat. Uanset hvem der har udarbejdet testamentet, skal det underskrives hos notaren eller foran vitterlighedsvidner. 


Testamente med eller uden advokat?

Hos DinArv kan du udarbejde testamente online, hvorefter du får testamentet tilsendt pr. e-mail. Hvis du efterfølgende ønsker at tale med en advokat, så har du mulighed for at kontakte vores advokat. Valget er dit.


START DIT TESTAMENTE HER

Godkendt af advokater

DinArv ApS - CVR: 36713356 - Ben Webstersvej 112, st th - 2450 København SV 

info@dinarv.dk - tlf: 51 91 60 90

TESTAMENTE GYLDIGHED