Facebook når du er gået bort?

Hvad sker der med din Facebookprofil, når du en dag er gået bort? Og hvad sker der, hvis du har en Linkedin-profil eller andre sociale profiler på nettet?

Alle profiler på nettet lever videre, hvis de ikke aktivt lukkes. Det er dog ikke let at lukke disse profiler, og det tager ofte lang tid at lukke hver profil for pårørerende. Mange pårørende giver lige frem op og må leve videre med, at de jævnligt støder på en afdøds f.eks. Facebookprofil.

Firmaet Offlinenow har specialiseret sig i at lukke sociale profiler, når en pårørende er gået bort. Gennem dit testamente er det er muligt at bede dine arvinger lukke dine sociale profiler lukket, når du en dag går bort.

Hvis du ønsker at dine sociale profiler skal lukkes, når du en dag går bort, så kan det gøres ved at skrive det ind i testamentet. Hvis du opretter et testamente hos DinArv, så skrives det ind under afsnittet "Hilsen til arvingerne". Et eksempel på en tekst, som du selv kan skrive ind, kan ses i nedenestående.

Jeg ønsker, at mine sociale profiler skal lukkes, når jeg en dag er gået bort. Firmaet Offlinenow kan kontaktes og de kan håndtere dette for Jer på en god og effektiv måde.

Hvis du skriver ovenstående ind i dit testamente, så viser du dine arvinger, at du ønkser dine sociale profiler lukket samtidig med, at du gør det let og overskueligt for dine arvinger at udføre dit ønske.

Du er altid velkommen til at kontakte DinArv, hvis du ønsker at høre nærmere.