Støt Dyreværnet i dit testamente

Alle dyr fortjener en ekstra chance


Dyreværnet – Foreningen til Værn for Værgeløse Dyr blev stiftet den 11. marts 1898 med det formål at redde herreløse og hjemløse hunde fra mishandling og aflivning. I dag kan Dyreværnet huse familiedyr af næsten enhver art.

 

Dyreværnet hjælper hvert år flere hundrede forsvundne dyr tilbage til deres ejere og formidler omkring 1.200 dyr videre til nye omsorgsfulde hjem hvert år. Foreningen har som en af de få dyreværnsforeninger i Danmark en NO KILL-politik, som sikrer at alle dyr der kan reddes bliver reddet. Med en meget symbolsk støtte fra staten er Dyreværnet dybt afhængig af virksomheders og privatpersoners velvillighed og økonomiske hjælp. 

Doner penge og spar boafgift til dine arvinger

Det er muligt at spare dine arvinger for boafgift, samtidig med, at du donerer penge til Dyreværnet.

Alle arvinger, pånær dine børn og sambo/ægtefælle, kan spare boafgift på op til 6 % af den arv, som de modtager fra dig. Samtidig med, at dine arvinger modtager mere arv, vil Dyreværnet modtage en donation fra dig.

Både dine arvinger og Dyreværnet får altså noget ud af dette.


Du kan læse mere om hvordan man minimerer arveafgift her

Dyreværnet redder dyr i hele Danmark

Dyreværnet har i de senere år oplevet en massiv stigning i antallet af dyreværnssager. Derfor har foreningen i dag tre ambulancer, og den landsdækkende udrykningstjeneste henter årligt mere end 500 dyr fra dyreværnssager. Hver dag modtager Dyreværnets udrykningsleder mellem 7-10 anmeldelser om misrøgtede dyr, som har brug for vores hjælp. 

Ved du hvem der arver dig?

Dyreværnet og arv - hvordan?

Advokat eller ej - du bestemmer

Fuldt juridisk gyldigt

Et testamente på DinArv er jurisk gyldigt på niveau med et testamente udarbejdet hos en advokat. Uanset hvem der har udarbejdet testamentet, skal det underskrives hos notaren eller foran vitterlighedsvidner. 


Testamente med eller uden advokat?

Hos DinArv kan du udarbejde testamente online, hvorefter du får testamentet tilsendt pr. e-mail. Hvis du efterfølgende ønsker at tale med en advokat, så har du mulighed for at kontakte vores advokat. Valget er dit.


START DIT TESTAMENTE HER

Godkendt af advokater

DinArv ApS - CVR: 36713356 - Ben Webstersvej 112, st th - 2450 København SV 

info@dinarv.dk - tlf: 51 91 60 90

TESTAMENTE GYLDIGHED