BEGRAVELSES SERVICE – DIN BEGRAVELSESFORRETNING PÅ SJÆLLAND


Begravelses Service er din bedemands- og begravelsesforretning på Sjælland. Vi tilbyder hjælp og assistance ved dødsfald samt ved arrangering af begravelser og bisættelser. Vi er kvalitetscertificerede ved Dansk Standard og er specialiserede i at rådgive efterladte, så de får mulighed for at sige farvel til deres elskede på den helt rette måde. Begravelses Service er en begravelsesforretning, der kan hjælpe med at arrangere lige præcis den form for afsked, der ønskes af den afdøde og de efterladte.


Begravelsesservice har indgået et samarbejde med Dinarv, Danmarks største leverandør af testamenter, der gør det nemt at oprette et testamente.

En begravelsesforretning med mange års erfaring

Vores begravelsesforretning har mange års erfaring med at arrangere begravelser, og vi står til rådighed uanset hvilken form for begravelse, der ønskes. 


Har du brug for hjælp til at arrangere en begravelse, kan vi hjælpe, lige meget om der ønskes en begravelse i folkekirken, i andre trossamfund, efter andre skikke eller om det skal være en ateistisk/borgerlig begravelse. 


Ud over de traditionelle bedemandsopgaver, tilbyder begravelsesforretningen Begravelses Service også professionel juridisk assistance i forhold til behandling af dødsboet i skifteretten.

Ved du hvem der arver dig?

Advokat eller ej - du bestemmer

Fuldt juridisk gyldigt

Et testamente på DinArv er jurisk gyldigt på niveau med et testamente udarbejdet hos en advokat. Uanset hvem der har udarbejdet testamentet, skal det underskrives hos notaren eller foran vitterlighedsvidner. 


Testamente med eller uden advokat?

Hos DinArv kan du udarbejde testamente online, hvorefter du får testamentet tilsendt pr. e-mail. Hvis du efterfølgende ønsker at tale med en advokat, så har du mulighed for at kontakte vores advokat. Valget er dit.


START DIT TESTAMENTE HER

DinArv ApS - CVR: 36713356 - Ben Webstersvej 112, st th - 2450 København SV 

info@dinarv.dk - tlf: 51 91 60 90

TESTAMENTE GYLDIGHED