Skriv et testamente

og tag del i fremtiden

Ved at testamentere til Astma-Allergi Danmark kan du være med til at forbedre livskvaliteten for dine børn og børnebørn – og gøre deres hverdag lettere


Måske har du det allerede tæt inde på livet – astma eller allergi? 1,5 millioner danskere lider af en eller flere overfølsomhedssygdomme. Et tal, der desværre stiger. Det går ud over livskvaliteten og gør hverdagen unødig besværlig for både børn og voksne.


Astma og allergi rammer bredt og påvirker livskvaliteten for de berørte og deres familier. Et liv med astma og allergi betyder, at du skal planlægge og tage hensyn til din gøren og laden – hver dag, hele livet! Det påvirker både den enkelte, men også omgivelserne og resten af familien bliver nødt til at tage hensyn. 


Sådan behøver det ikke være. Hvis du testamenterer til Astma-Allergi Danmark, er du med til at støtte vores arbejde for at gøre hverdagen lettere for alle, der er ramt af en overfølsomhedssygdom – for os er hverdagen den vigtigste dag – du kan være med til at give dine pårørende en bedre hverdag i fremtiden!


Astma-Allergi Danmark og DinArv har indgået et samarbejde, så du kan oprette et gratis testamente, når du betænker os i dit testamente.

Vil du sætte spor i fremtiden?

Doner penge og spar boafgift til dine arvinger

Det er muligt at spare dine arvinger for boafgift, samtidig med, at du donerer penge til Astma-Allergi Danmark.

Alle arvinger, pånær dine børn og sambo/ægtefælle, kan spare boafgift på op til 6 % af den arv, som de modtager fra dig. Samtidig med, at dine arvinger modtager mere arv, vil Astma-Allergi Danmark modtage en donation fra dig.

Både dine arvinger og Astma-Allergi Danmark får altså noget ud af dette.


Du kan læse mere om hvordan man minimerer arveafgift her

Hverdagen er den vigtigste dag

Astma-Allergi Danmark er en non-profit og uafhængig patientforening. Vi arbejder for, at alle berørt af astma, allergi, høfeber og eksem får en bedre hverdag.


Det gør vi blandt andet ved at give råd og vejledning, indsamle viden om, hvordan hverdagen ser ud for patienter og pårørende, følge med i forskningen og blande os i debatten og sætte politisk fokus på området .


Vi arbejder også på at styrke forebyggelsen, så vores børn og børnebørn kan få en endnu højere livskvalitet – selvom de har astma eller allergi.

Ved du hvem der arver dig?

Astma-Allergi Danmark og arv - hvordan?

Advokat eller ej - du bestemmer

Fuldt juridisk gyldigt

Et testamente på DinArv er jurisk gyldigt på niveau med et testamente udarbejdet hos en advokat. Uanset hvem der har udarbejdet testamentet, skal det underskrives hos notaren eller foran vitterlighedsvidner. 


Testamente med eller uden advokat?

Hos DinArv kan du udarbejde testamente online, hvorefter du får testamentet tilsendt pr. e-mail. Hvis du efterfølgende ønsker at tale med en advokat, så har du mulighed for at kontakte vores advokat. Valget er dit.


START DIT TESTAMENTE HER

Godkendt af advokater

DinArv ApS - CVR: 36713356 - Ben Webstersvej 112, st th - 2450 København SV 

info@dinarv.dk - tlf: 51 91 60 90

TESTAMENTE GYLDIGHED