Tænd et lys for menneskerettighederne, når du skriver dit testamente

Gratis testamente

Du kan sikre vores fortsatte kamp for menneskerettighederne

Med en gave til Amnesty i dit testamente skriver du dig selv ind i historiebøgerne. Dit bidrag er med til at sikre menneskerettighederne for fremtidige generationer.


At skrive et testamente er måske en af de vigtigste handlinger, du kan foretage dig. Ud over at sikre dine kære, kan et testamente også efterlade en arv for fremtiden. Det kan give tryghed at vide, at dine værdier og idéer lever videre.  


Amnesty International er verdens største menneskerettighedsorganisation. Vi er en bevægelse af mennesker, som kæmper for ytringsfrihed og imod diskrimination og overgreb. Gennem de sidste 50 år har vi opnået en lang række enestående resultater. Samvittighedsfanger bliver løsladt. Dødsstraffe bliver omstødt. Torturbødler bringes for en domstol. Regeringer ændrer love og holdninger. 


Amnesty-lyset er for mange blevet et symbol på retfærdighed, frihed og håb. En gave til Amnesty i dit testamente vil sikre, at dette lys fortsætter med at brænde for menneskerettighederne.


Amnesty International og DinArv har indgået et samarbejde, der gør det muligt at oprette et gratis testamente. Tryk her, så er du i gang med at oprette dit gratis testamente.

Doner penge til Amnesty International og spar boafgift til dine arvinger

Du kan spare dine arvinger for boafgift samtidig med, at du donerer penge til Amnesty International.

Alle arvinger, pånær dine børn og sambo/ægtefælle, kan spare boafgift på op til 6 % af den arv, som de modtager fra dig. Samtidig vil Amnesty International modtage en donation fra dig.

Både dine arvinger og Amnesty International får altså noget ud af dette.


Du kan læse mere om, hvordan du minimerer boafgiften her

Værn mellem offer og bøddel

Amnesty International er en global menneskerettighedsbevægelse, der kæmper for frihed, retfærdighed og værdighed for hvert enkelt menneske. Vores medlemmer og aktivister er helt afgørende for vores arbejde.


Vi skaber opmærksomhed om mennesker, der er fanget i brutalitet og undertrykkelse, og vi stiller de ansvarlige til regnskab. Vores researchere rejser til verdens brændpunkter for at dokumentere forbrydelser mod menneskerettighederne. Vi mobiliserer vores medlemmer og aktivister i kampen mod alvorlige

krænkelser af menneskerettighederne verden over. Både for at hjælpe det enkelte menneske og for at

ændre hele samfund. Vi tager uretfærdighed dybt personligt, og vi reagerer med det samme for at redde liv.

Ved du hvem der arver dig?

Amnesty International og arv - hvordan?

Advokat eller ej - du bestemmer

Fuldt juridisk gyldigt

Et testamente på DinArv er jurisk gyldigt på niveau med et testamente udarbejdet hos en advokat. Uanset hvem der har udarbejdet testamentet, skal det underskrives hos notaren eller foran vitterlighedsvidner. 


Testamente med eller uden advokat?

Hos DinArv kan du udarbejde testamente online, hvorefter du får testamentet tilsendt pr. e-mail. Hvis du efterfølgende ønsker at tale med en advokat, så har du mulighed for at kontakte vores advokat. Valget er dit.

START DIT TESTAMENTE HER

DinArv ApS - CVR: 36713356 - Ben Webstersvej 112, st th - 2450 København SV 

info@dinarv.dk - tlf: 51 91 60 90

TESTAMENTE GYLDIGHED