Skriv et testamente

- Skab en fremtid


Donér en del af din arv ved GRATIS at oprette et testamente. Du kan minimere arveafgiften, når du lader Aktion Børnehjælp arve og dermed skaber du en fremtid for et barn, når du selv er gået bort. Du får god og gratis rådgivning om det praktiske i forbindelse med at lave et testamente og kan derfor koncentrere dig om den sag, du finder vigtigst.


Aktion Børnehjælp

Indien er en voksende tiger, og der er sket fremskridt siden Aktion Børnehjælp første gang, sammen med Mother Theresa og andre ildsjæle, startede hjælpen til de sultne indiske børn. I dag er der stadig børn, der går sultne i seng og behovet for hjælp er stadig stort. Din gave kan give børnene en chance for at blive en del af det stærke Indien, for med adgang til skole får de også adgang til sundhed, leg og omsorg. Dermed opbygger børnene styrken og modet til at forsørge dem selv og deres fremtidige familier. Med dit testamente giver du Aktion Børnehjælps arbejde og mange af Indiens udsatte børn økonomisk sikkerhed for fremtiden.


På den måde er der mere arv til alle.

Din gave får en indisk pige eller dreng i skole

Doner penge og spar boafgift til dine arvinger

Det er muligt at spare dine arvinger for boafgift, samtidig med, at du donerer penge til Aktion Børnehjælp.

Alle arvinger, pånær dine børn og sambo/ægtefælle, kan spare boafgift på op til 6 % af den arv, som de modtager fra dig. Samtidig med, at dine arvinger modtager mere arv, vil Aktion Børnehjælp modtage en donation fra dig.

Både dine arvinger og Aktion Børnehjælp får altså noget ud af dette.Du kan læse mere om hvordan man minimerer arveafgift her

Din støtte gør en STOR forskel


I 50 år har Aktion Børnehjælp arbejdet for at forbedre indiske børns muligheder for at skabe sig selv en bedre fremtid. Vi mener, at alle børn har ret til en sund og tryg barndom samt uddannelse. Indien er det land i verden med flest voksne analfabeter. Vi tror på, at uddannelse er den bedste måde at skabe forandring på; både for det enkelte barn, og for hele samfundet.


Ved du hvem der arver dig?

Aktion Børnehjælp og arv - hvordan?

Advokat eller ej - du bestemmer

Fuldt juridisk gyldigt

Et testamente på DinArv er jurisk gyldigt på niveau med et testamente udarbejdet hos en advokat. Uanset hvem der har udarbejdet testamentet, skal det underskrives hos notaren eller foran vitterlighedsvidner. 


Testamente med eller uden advokat?

Hos DinArv kan du udarbejde testamente online, hvorefter du får testamentet tilsendt pr. e-mail. Hvis du efterfølgende ønsker at tale med en advokat, så har du mulighed for at kontakte vores advokat. Valget er dit.


START DIT TESTAMENTE HER

Godkendt af advokater

DinArv ApS - CVR: 36713356 - Ben Webstersvej 112, st th - 2450 København SV 

info@dinarv.dk - tlf: 51 91 60 90

TESTAMENTE GYLDIGHED