Skriv et testamente

som handler om livet

HAR DU TÆNKT OVER DIN SIDSTE GAVE?


HVIS DU TESTAMENTERER TIL ÅBNE DØRE HJÆLPER OG OPMUNTRER DU FORFULGTE KRISTNE TIL AT HOLDE UD OG BRINGE FORANDRING, DER HVOR DE LEVER.


Tænker du nogensinde på, hvilken arv du efterlader denne jord? På hvordan du var med til at gøre jorden et bedre sted?


Hvis du er kristen, så har du ikke kun fået et håb for livet efter dette – du er også her og nu, og i al fremtid, del af Guds store familie. Du kan være med til at styrke dine åndelige søskende, der rundt om i verden lever under forfølgelse, så de kan holde fast ved troen og komme godt i mål.


Ved at afsætte et beløb til Åbne Døre i dit testamente kan du være med til at lette livet for nogle af de millioner af kristne, der diskrimineres, afskediges eller nægtes job, afskæres fra basale fornødenheder, udstødes fra deres hjem og lokalsamfund, drives på flugt eller på anden måde oplever forfølgelse i hverdagen, alt sammen fordi de tilhører Jesu kirke, hans ”krop” her på jorden.


I Åbne Døre arbejder vi derfra ud fra den overbevisning, at lider én legemsdel, så lider hele kroppen, og tror på, at alt, hvad vi gør mod en af Jesu mindste brødre, det gør vi mod Jesus selv.


Åbne Døre og DinArv har indgået et samarbejde, der gør det muligt for dig at oprette et gratis testamente, når du donerer arv til Åbne Døres arbejde.

Doner penge og spar boafgift til dine arvinger

Det er muligt at spare dine arvinger for boafgift, samtidig med, at du donerer penge til Åbne Døre.

Alle arvinger, pånær dine børn og sambo/ægtefælle, kan spare boafgift på op til 6 % af den arv, som de modtager fra dig. Samtidig med, at dine arvinger modtager mere arv, vil Åbne Døre modtage en donation fra dig.

Både dine arvinger og Åbne Døre får altså noget ud af dette.


Du kan læse mere om hvordan man minimerer arveafgift her

EN GAVE TIL DIN "ANDEN FAMILIE"

I LIDT OVER 60 ÅR HAR ÅBNE DØRE ARBEJDET FOR AT STYRKE OG TRØSTE KRISTNE, DER UNDERTRYKKES OG LIDER PÅ GRUND AF DERES TRO. NÅR ÉN KRISTEN LIDER, LIDER HELE KIRKEN.


Åbne Døre eksisterer for verdens forfulgte kristne. Da forfølgelsen tager mange former, er behovene forskellige og arbejdet alsidigt. Åbne Døre skaber f.eks. jobmuligheder når troen koster jobbet, yder humanitær hjælp når kristne fratages livets fornødenheder, og klæder dem på til at holde ud gennem forfølgelse. I dag hjælper Åbne Døre kristne i over 60 lande. Åbne Døre Danmark er den danske afdeling af den internationale, kristne hjælpeorganisation Open Doors.

Ved du hvem der arver dig?

Åbne Døre og arv - hvordan?

Advokat eller ej - du bestemmer

Fuldt juridisk gyldigt

Et testamente på DinArv er jurisk gyldigt på niveau med et testamente udarbejdet hos en advokat. Uanset hvem der har udarbejdet testamentet, skal det underskrives hos notaren eller foran vitterlighedsvidner. 


Testamente med eller uden advokat?

Hos DinArv kan du udarbejde testamente online, hvorefter du får testamentet tilsendt pr. e-mail. Hvis du efterfølgende ønsker at tale med en advokat, så har du mulighed for at kontakte vores advokat. Valget er dit.


START DIT TESTAMENTE HER

Godkendt af advokater

DinArv ApS - CVR: 36713356 - Ben Webstersvej 112, st th - 2450 København SV 

info@dinarv.dk - tlf: 51 91 60 90

TESTAMENTE GYLDIGHED