Opret testamente med NOAH

Støt fremtidige generationer

Ved at betænke NOAH i dit testamente hjælper du os med at nå vores mål - en retfærdig og bæredygtig verden - også for fremtidige generationer.


Vi ser helst, at du holder dig i live og fortsat kan støtte NOAH både økonomisk, praktisk og moralsk. Men vi lever jo ikke evigt, så det er måske en idé for dig at sikre dig indflydelse på, hvordan miljøkampen kan fortsætte, når du engang ikke er her længere.


Gennem et testamente til NOAH vil dine værdier og ideer leve videre. Beløbet i dit testamente kan være stort eller lille - det vil altid være en vigtig hjælp for os i vores miljøpolitiske arbejde.


NOAH har indgået et samarbejde med DinArv, hvor du kan oprette et testamente gratis. Læs mere om hvordan du gør nedenfor.

Donér penge, og spar boafgift til dine arvinger

Det er muligt at spare dine arvinger for boafgift, samtidig med at du donerer penge til NOAH. 


Alle arvinger, på nær dine børn og din sambo/ægtefælle, kan spare boafgift på op til 6 % af den arv, som de modtager fra dig. Samtidig med at dine arvinger modtager mere arv, vil NOAH modtage en donation fra dig.

Både dine arvinger og NOAH får altså noget ud af dette.

EN GAVE FOR LIVET

Hvis du skriver miljøet ind i din sidste vilje ved at give en del af din arv til NOAH, vil pengene gå direkte til vores arbejde. 


Testamenterede penge til organisationer som NOAH er fritaget for boafgift. Og arv er en vigtig indtægtskilde for os, når det kommer til at give en jord, der er værd at leve på, videre til vores børn og børnebørn.


Vi har fuld forståelse for, at personlige omstændigheder kan ændre sig, og at du måske får behov for at slette NOAH fra dit testamente igen.


Vi garanterer, at vi kommer til at bruge din donation med den yderste omhu og i overensstemmelse med vores værdier.


Ved du, hvem der arver dig?

NOAH og arv - hvordan?

Jurist eller ej - du bestemmer

Fuldt juridisk gyldigt

Et testamente på DinArv er jurisk gyldigt på niveau med et testamente udarbejdet hos en jurist. Uanset hvem der har udarbejdet testamentet, skal det underskrives hos notaren eller foran vitterlighedsvidner. 


Testamente med eller uden jurist?

Hos DinArv kan du udarbejde testamente online, hvorefter du får testamentet tilsendt pr. e-mail. Hvis du efterfølgende ønsker at tale med DinArvs jurist, så har du mulighed for at kontakte vores jurist. Valget er dit.


START DIT TESTAMENTE HER

DinArv ApS - CVR: 36713356 - Ben Webstersvej 112, st th - 2450 København SV 

info@dinarv.dk - tlf: 51 91 60 90